Serra - Experiència immobiliària

Nova visió

Més enllà de l'administració de finques

L'objecte de la nostra activitat es realitza en relació a les llars de les persones.

Per tant la nostra feina no pot quedar-se només en una gestió purament administrativa. L’experiència, durant els anys, ens ha demostrat que fem molt més que administrar econòmicament comunitats de propietaris.

 

Serra Nova Visió

Oficinas Pl. Soler i Carbonell

La missió empresarial de Serra està vinculada a aspectes essencials en la vida de les persones: la gestió de la seva llar, un canvi d’habitatge, la gestió del dia a dia, etc.

Analitzem > Detectem > Diagnostiquem > Recomanem

A Serra ens enfoquem en donar resposta a les necessitats que puguin tenir els nostres clients. Perquè som consultors, analitzem a partir de la detecció de necessitats, diagnostiquem i, finalment, recomanem.

L’experiència comença en nosaltres mateixos, els que formem part del projecte Serra. El nostre equip professional està alineat en un mateix objectiu: treballar per assolir la satisfacció dels nostres clients.

Amb efecte multiplicador

La nostra feina gira entron de la satisfacció de les necessitats dels nostres clients, fet que agrega valor a la nostra gestió, per produïm un efecte multiplicador en els nostres serveis, en forma d’una gestió única i personalitzada.

Prevenim > Planifiquem > Treballem

Amb aquesta ambició, estem segurs que multiplicarem la nostra capacitat professional, la presència territorial, la innovació en serveis de cada cop més valor afegit i, en definitiva, el nombre de clients satisfets.

Som capaços de fer tot això perquè, sentint-nos com si fóssim els nostres propis clients, ens posicionem en el rol de direcció del seu patrimoni immobiliari.

Vetllem per la seva qualitat de vida.

 

Oficines Vilanova i la Geltrú

Gestió patrimonial
Carrer Picapedrers, 2
Tel.: 93 814 17 51
Dill. - Div. 9-18h.
No tanquem al migdia
Gestió immobiliaria
Rambla Principal, 26
Tel.: 93 814 87 18
Dill. - Div. 9-14h. i 16-19h.

Oficina Vilafranca del Penedès

Gestió patrimonial immobiliaria
Carrer del Bolet, 4
Tel.: 93 891 55 91
Dill. - Div. 9-18 h.
No tanquem al migdia

Amb totes les garanties