Serra - Experiència immobiliària

Per què Serra?

Vetllem per la teva qualitat de vida

Per què cal un servei autènticament professional?

Avui en dia els propietaris que viuen en comunitats de veïns no es poden permetre que aquestes estiguin gestionades per professionals sense coneixements ni experiència o per els mateixos propietaris, per diversos factors:  

img_page

Per què Serra?

La missió de Serra Experiència Immobiliaria és satisfer les necessitats dels nostres clients en la gestió del seu patrimoni i crear una organització rentable i amb una constant vocació de desenvolupament i aportació de valor als nostres serveis, per completar una oferta de serveis immobiliaris integrals.

Des de l’experiència immobiliària ens enfoquem en les persones.

Ens proposem fer les coses cada dia millor, mantenint els nostres valors, comptant amb un equip de professionals compromesos amb el servei al client, incorporant les noves tecnologies i dissenyant nous models de servei i gestió. Tot orientat a ser cada cop més eficients i competitius, per oferir serveis en les millors condicions.

Transparència | Honestedad | Eficiència | Professionalitat

Tenim molt clar que els nostres clients no són números, són persones, i per això oferim uns serveis immobiliàris enfocats cap al client, amb un aire fresc i renovat, diferenciant-nos dels administradors de finques tradicionals.


Com treballem?

Factor multiplicador

Serra forma part d’una joint-venture que, amb seus a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Barcelona, gestiona en conjunt més de 800 comunitats de propietaris amb 23.000 departaments, oferint un servei immobiliari integral, complementat amb la gestió de lloguers i la comercialització d’immobles.

Més de 23.000 clients, 800 comunitats i 1.000 immobles en lloguer.

La conjunció de dos factors –la professionalitat del nostre equip humà i el volum de cartera de clients- ens ofereix la possibilitat d’actuar sobre l’estructura de cost dels immobles que gestionem, al disposar d’una capacitat per a seleccionar proveïdors i negociar serveis i costos, molt superior a l’habitual del mercat.

Oficines Vilanova i la Geltrú

Gestió patrimonial
Carrer Picapedrers, 2
Tel.: 93 814 17 51
Dill. - Div. 9-18h.
No tanquem al migdia
Gestió immobiliaria
Rambla Principal, 26
Tel.: 93 814 87 18
Dill. - Div. 9-14h. i 16-19h.

Oficina Vilafranca del Penedès

Gestió patrimonial immobiliaria
Carrer del Bolet, 4
Tel.: 93 891 55 91
Dill. - Div. 9-18 h.
No tanquem al migdia

Amb totes les garanties